Materialet

Në Letaj Furniture, ne jemi të përkushtuar të përdorim materialet më të mira dhe mjeshtërinë e ekspertëve për të krijuar mobilje jo vetëm të bukura, por të qëndrueshme!

Lisi

Lisi është një dru i fortë që njihet për forcën dhe qëndrueshmërinë e tij. Ka një model të veçantë kokrrizash dhe mund të përpunohet në mënyra të ndryshme, nga drita në errësirë.

Full grain leather

Kjo lëkurë është cilësia më e lartë e lëkurës dhe është bërë nga shtresa e sipërme e lëkurës. Është e qëndrueshme dhe zhvillon një patinë me kalimin e kohës, duke i dhënë një pamje unike.

Top grain leather

Kjo është bërë gjithashtu nga shtresa e sipërme e lëkurës, por ajo është lëmuar dhe trajtuar për të hequr çdo defekt. Është pak më pak e qëndrueshme se lëkura me kokërr të plotë, por gjithsesi me cilësi të lartë.

Bonded Leather

Lëkura e lidhur është bërë nga një përzierje e mbeturinave të lëkurës dhe materialeve sintetike, si poliuretani. Është më pak e shtrenjtë se Full Grain Leather dhe Top-Grain Leather, por mund të ketë ende një pamje dhe ndjesi të ngjashme.

Panja

Panja është një dru i fortë që përdoret shpesh për mobilje për shkak të ngjyrës së saj të lehtë dhe kokrrizës së ngushtë dhe uniforme. Është gjithashtu e fortë dhe e qëndrueshëme, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për mobiljet që do të kenë shumë përdorim.

Qershia

Qershia është një drurë që ka një ngjyrë të pasur, të ngrohtë dhe një kokërr të imët dhe të drejtë. Është një zgjedhje popullore për mobiljet që duhen parë, të tilla si tavolina ngrënieje dhe karrige.

Procesi i ndërtimit

Në Letaj Furniture, ne krenohemi me mjeshtërinë tonë eksperte dhe vëmendjen ndaj detajeve. Mobiljet tona janë bërë nga artizanë të aftë që përdorin teknika të nderuara nga koha dhe teknologjinë më të fundit për të krijuar mobilje sa të bukura dhe funksionale. Çdo pjesë është punuar me kujdes dhe saktësi, nga prerja e drurit deri në përfundimin përfundimtar.

Përdorimi i materialit

Për të siguruar që mobiljet tuaja të zgjasin për vitet në vijim, është e rëndësishme të kujdeseni siç duhet për to. Ne rekomandojmë përdorimin e slitës dhe shtrojes për të mbrojtur sipërfaqen e mobiljeve tuaja, për të shmangur kimikatet e forta dhe pastruesit gërryes dhe për të pluhurosur rregullisht mobiljet tuaja. Për udhëzime më specifike të kujdesit, referojuni udhëzimeve të kujdesit të dhëna me blerjen tuaj.

Transporti

Ne e kuptojmë se marrja e mobiljeve tuaja tek ju në mënyrë të sigurt dhe të sigurt është thelbësore. Kjo është arsyeja pse ne përdorim shërbime të besueshme të transportit dhe dërgesës që specializohen në transportin e mobiljeve. Mobiljet tuaja do të paketohen me kujdes dhe do të dorëzohen në shtëpinë ose biznesin tuaj, dhe ekipi ynë do të punojë me ju për të siguruar që gjithçka të arrijë në gjendje të mirë.